top of page

Uw muren en gevels perfect afgewerkt met Mario Lambrecht!

Al meer dan 24 jaar lang kunt u bij Lambrecht Mario bvba in Brugge rekenen op perfecte gladheid. Of u nu uw bakstenen muren wil afwerken met een helderwitte laag pleister of uw badkamer wenst te cementeren, op uw muren is geen enkele oneffenheid meer te bespeuren na ons pleisterwerk! Met onze ervaring en ons nauwkeurige vakmanschap staan we garant voor een ongeëvenaarde kwaliteit.

Ook uw plafonds zijn mooi vlak en egaal na onze vakkundige plafonneringswerken. We gebruiken enkel professionele materialen om u de perfecte kwaliteit en afwerking te garanderen. Heeft u voor het betegelen van uw badkamer al eens aan aquapanels gedacht? Deze waterbestendige cementplaten zijn rechtstreeks te betegelen en verzekeren een waterdichte oplossing!

Ook uw gevel nemen wij graag onder handen. Of het nu gaat om gevelbepleistering, gevelbekleding of gevelisolatie, met Lambrecht Mario bvba in Brugge kunt u op beide oren slapen. Daarbij nemen wij ook graag al uw cementwerk voor onze rekening.

Kocht u een oudere woning met een gedateerde gevelsteen? Geen probleem! Wij weten raad met zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met de gevelbepleistering van Lambrecht Mario bvba geeft u uw woning in no time een moderne uitstraling. Laat meteen ook uw gevel isoleren en bespaar op uw energiefactuur. U kunt bij ons niet alleen rekenen op de goedkoopste oplossing, maar ook de efficiëntste isolatietechnieken. Wij berekenen onze prijs namelijk per vierkante meter, zodat u enkel betaalt voor wat u krijgt. Bovendien is de terugverdientijd kort en kunt u van allerlei subsidies genieten, en dat alles zonder een millimeter van uw interieur te verliezen. Een slimme investering dus!

Twijfel dus niet langer en contacteer Lambrecht Mario bvba in Brugge vandaag nog. Wij komen graag langs voor een huisbezoek en stellen daarna uw gepersonaliseerde offerte op. Bel ons snel!

bottom of page